IM DREAMIN



Flickr.

Igår var jag på vintagemässan vilket var fint, och på kvällen var jag hos C som fyllde 15 år. Idag har jag suttit hela dagen med so och engelska och bild och no och fått ont i ryggen av allt Datorsittande. Ja, söndagar kan spenderas bättre.

NEEEEEEEE

NU ÄR JAG ARG. ALLA MINA SPELLISTOR SEN TYP I VINTRAS HAR RADERATS PÅ SPOTIFY. NU ÄR JAG ARRRG. KRIIIIG.


20 SEPTEMBRE- YOU NEVER KNOW HOW MUCH I REALLY LOVE YOU

Vanlig måndag, trååk. Äcklas över att SD är inne i riksdagen, vilka människor röstar på dom? Helt sjuukt. Har sprungit runt och lekt lite hippie idag.. Har räknat mina grejer, över 15 klädstycken, en almanacka, 10 vykort, ett par skor, smycken och en massa annat smått och gått fick jag ihop igår på 2km loppisen. Haha. För under 150 kr. Efter det var vi på grönan lite och träffa söta malcooolm haha. Sen var jag hemma ganska tidigt, men ååååh det var så fiiint väder. Nä nu har jag babblat på nog. Nu ska jag fortsätta med mitt beatles lyssnande och stickande! Peace out! Make love not waaar!

Juste Torun, Alva o Axel va på plattan och protestera mot sd, helt sjukt fullt var det ju. attans bara att ag kom hem 2tim försent i lördags och söndags kväll/natt som gör att jag inte får göra nåt på hela veckan duuuktig filippa. Nä NU har jag svammlat allt för mycket. Så peace out en andra gång! MAKE LOVE NOT WAAARRR!


A TASTE OF HONEY

Chiiil dah eeyy, berättar imorn. Kom precis hem, såna här dagar alskarr jag. Åhh

lookbook.nu

Förresten Torunbabe fyller byxmyndig idag!


18 SEPTEMBRE

Sitter i min säng och stickar och lyssnar på Beatles hahaha. Har fått värsta rycket, stickar överallt, igårkväll på tåget stickade jag. Vadå är det nåt fel med det? Fick iallafall lite konstiga blickar men vadå? det är man ju van vid.. Igår var vi på humana, besvikelse för rean var slut. sadface men jag hitta två beatles mini lp på stadsmissionen och en tavla och en mössa så det var lite mer happyface. idag ska jag träffa några i stan, oj måste gå snart shiit! sen ikväll har jag också planer. får se om snuvan och hostan orkar hänga med. så peace out! love

Massa jättefina flickr bilder som jag önskar att jag tagit, kan bara inte få nog av. Ååh hur kan man bara fota så fint?






Bild 1 Flickr
Bild 2 flickr
Bild 3 flickr
Bild 4 flickr


COME ON I LOVE RINGO STARR, NOBODY LOVES RINGO STARR, THATS WHAT I LOVE ABOUT HIM

Har sett på 500 days of summer, druckit te och läst, ganska chill yeeey (haha) om det inte vore för hostan. I veckan tänkte jag åka till humana om jag blir tillräckligt bra. Och så ska jag beställa lite bilder och sånt. Mm.

10 SEPTEMBRE

Är sjuk. Feber och halsont och hosta och allt möjligt. Ikväll spelar Hoffmaestro. Ååååh.

GOSPEL MEANS GOOD NEWS

Tjaaaa! Kom hem från Italien i söndags natt och sedan dess har jag mest gått runt och sovit och längtat tillbaka. Måste verkligen ta igen all sömn jag missat förra veckan i Italien, men det var det verkligen värt. Har sjungit gospel varje dag, härligare kan det inte bli. Speciellt inte när man har 49 fina klassisar. Ska jag pallra mej iväg till dansen snart, så peace out!

RSS 2.0